1-op-1 Sessie
De Garderobecheck

Eén keer per maand heb ik plek om bij jou thuis langs te komen. Dan gaan we de diepte in en kunnen we gelijk snelle stappen maken. Dit houdt in:

 

- nieuwe combinaties maken met wat je hebt

- nieuwe ontdekkingen doen in je kast

- wegdoen wat jou niet meer dient en daar een goede bestemming voor vinden

- eventueel op een rij zetten welke kledingstukken een aanwinst zijn op jouw garderobe en waar je de duurzame versies vindt.

Prijs: € 240
ex. reiskosten

Samen snel stappen maken en overzicht creëren in jouw kast

Misschien herken je dit?

 

 • Je bulkt van de kleding, maar je hebt nooit iets om aan te doen.
   

 • Je houdt van mode en kleding, maar baalt van de impact die het heeft op de planeet.
   

 • Je wilt graag een duurzame garderobe, maar je weet niet waar te beginnen. Wat is duurzaam? En past die kleding wel bij jouw stijl?
   

 • Hmm, ja jouw stijl. Die heb je niet. Of juist heel veel verschillende. Je wilt dit:

 • overzicht in je garderobe    
     

 • nieuwe combinatie maken met de kleding die je al hebt
   

 • weten wat goed werkt voor jou en waarom
   

 • weten wat de impact is van kleding
   

 • weten wat de meest duurzame opties zijn én waar je dat dan koopt
   

 • geen miskopen meer doen
   

 • je niet meer laten verleiden door trends of de uitverkoop
   

 • een garderobe die past bij je lifestyle
   

 • weten welke items een echte toevoeging zijn aan je garderobe
   

 • lekker creatief bezig zijn met kleding

  Maar in je eentje komt je er niet uit. Of je wilt snel stappen maken.
  Dan is de 1-op-1 Sessie iets voor jou!

  Een sessie duurt 3 uur en naderhand krijg je een mail met een samenvatting van de inzichten die we deden tijdens de sessie.  Er is elke maand ruimte voor één sessie. 

  Prijs:  € 240
  ex. reiskosten


  Als je het intake formulier hieronder invult dan neem ik contact met je op om voor te bespreken en een afspraak te maken.

Annemarie van Voorst

 

Wat ben ik blij dat ik gekozen heb voor de 1- op - sessie met Marije! Dat was precies wat ik nodig had. De grootste winst? Dat ik weer tevreden ben met de kleding die al in de kast hangt en weer meer zelfvertrouwen heb gekregen in mijn eigen stijl. 

Al lange tijd probeer ik zo duurzaam mogelijk kleding te kopen. Dat gaf vaak ook frustratie, omdat ik niet altijd duurzame alternatieven in mijn eigen stijl kon vinden. Dat zorgde voor veel miskopen, en zo nu en dan gooide ik mijn principes overboord om toch de kleding te kopen die ik graag wilde. Het resultaat was eigenlijk dat ik nooit tevreden was over mijn kleding. Dat moest stoppen, vond ik.

 

Via social media kwam ik bij Marije van Sustainable Collective terecht, en dat sprak mij meteen aan! Oprecht, eerlijk, en nuchter over de zoektocht naar een duurzame levensstijl met een dosis humor en creativiteit. Toen ik zag dat zij ook individueel kledingadvies gaf maakte mijn hart een sprongetje! Het was best een investering, maar voor mij was het dat meer dan waard.

 

Marije's werkwijze is professioneel en tegelijkertijd persoonlijk. De voorbereiding gebeurde aan hand van een moodboard en een vragenlijst, wat mijzelf ook hielp om duidelijk te krijgen wat ik graag zou willen. Wat ik heel fijn vond aan de sessie thuis was dat Marije zowel naar stijl, kleur als pasvorm keek. En belangrijker nog, met een creatieve en duurzame blik. Hierdoor bleek ik veel meer passende items in mijn kast te hebben dan ik dacht. Soms door alleen maar een mouwtje om te rollen of een blouse net anders te dragen, of door een nieuwe combinatie te maken.

 

Marije gaf eerlijk advies over een paar kledingsstukken die niet goed bij mij pasten. We kwamen samen uit op een lijstje met items die nog een mooie aanvulling zouden kunnen vormen voor mijn kledingkast. Ze dacht met mij mee hoe ik die zou kunnen vinden, tweedehands of via duurzame merken. Na de sessie kreeg ik daarvan een mooi verslag toegestuurd, met een beschrijving van mijn stijl, tips om outfits samen te stellen, tips voor tweedehands schoppen en duurzame merken. Sindsdien sta ik elke dag met plezier voor mijn kledingkast, trek ik nieuwe combinaties aan en heb ik plezier gevonden in het tweedehands shoppen! Voor mij is dit de stimulans die ik nodig had om mijn kleding verder te verduurzamen!" 


Viviane Bertrams

Ik vond onze sessie super inspirerend en leuk! Het voelt nu alsof ik veel beter weet wat mijn stijl is en dat mijn uitstraling/image klopt met mijn kledingstijl.

 

Het heeft me echt anders doen denken over de aanschaf van kleding en het opnieuw uitvinden van mijn eigen garderobe. Waarom zou je weer iets kopen als je kast al vol hangt met leuke items? Het heeft me dat zetje gegeven om voorlopig een koopstop in te lassen en niet in de verleiding te komen om weer iets nieuws te kopen. 
 

De sessie heeft me ook een boost gegeven om zelf weer een frisse blik te krijgen op mijn garderobe en de combinatie mogelijkheden ervan. Vooral de inzichten welke kledingstukken en combinaties ervan goed werken helpen mij om zelf weer nieuwe combinaties te maken. 
Bedankt voor je hulp en inzichten!

BEDRIJF: THE SUSTAINABLE COLLECTIVE

EIGENAAR: MARIJE DOUMA

 

TEL: 0646014565

EMAIL: MARIJE@THESUSTAINABLECOLLECTIVE.NL

BTW: NL001432109B64

KVK: 63723697