1-op-1 Sessie
Alles uit de kast

Wil jij blij zijn met wat je in je kast hebt hangen en meer zelfvertrouwen in je eigen stijl?

 


Wil je nu eindelijk eens snappen waarom die ene outfit niks voor je lijkt te doen, terwijl je alle kledingstukken los wel leuk vindt, en waarom het andere outfit wel werkt?

Ik kan je daarbij helpen.

 

Er zitten nog zoveel onontdekte combinaties in jouw kast en waarschijnlijk ook kledingstukken die je nieuwe favoriet kunnen worden. 

 

 

Eén keer per maand heb ik plek om bij jou thuis langs te komen en je kast in te duiken. We gaan dan samen:  

 

- nieuwe combinaties maken met wat je hebt;

- nieuwe ontdekkingen doen in je kast;

- inzicht krijgen in welke soort kledingstukken en wat voor pasvorm jou goed staat;

- wegdoen wat jou niet meer dient en daar een goede bestemming voor vinden;

- eventueel op een rij zetten welke kledingstukken een aanwinst zijn op jouw garderobe en waar je de duurzame versies vindt.

 Prijs: € 240
 

"Het heeft me echt anders doen denken over de aanschaf van kleding en het opnieuw uitvinden van mijn eigen garderobe. Waarom zou je weer iets kopen als je kast al vol hangt met leuke items?" 

Misschien herken je dit?

 

 • Je weet het gewoon even niet meer met je kleding. Je hebt genoeg en los van elkaar vind je veel leuk, maar mooie combinaties maken lukt niet.
   

 • Je wilt graag een duurzame garderobe, maar je weet niet waar te beginnen. Wat is duurzaam? En past die kleding wel bij jouw stijl?
   

 • Je maakt setjes na van Pinterest, maar bij jou staat het toch anders dan op het plaatje. 
   

 • Je houdt van mode en kleding, maar baalt van de impact die het heeft op de planeet.
   

 • Kortom, je wordt nu niet blij van je garderobe.

   

Je wilt:

 • blij zijn met je garderobe
   

 • overzicht in je kledingkast   
     

 • nieuwe combinatie maken met de kleding die je al hebt
   

 • weten wat goed werkt voor jou en waarom
   

 • weten wat de impact is van kleding
   

 • weten wat de meest duurzame opties zijn én waar je dat dan koopt
   

 • geen miskopen meer doen
   

 • je niet meer laten verleiden door trends of de uitverkoop
   

 • een garderobe die past bij je lifestyle
   

 • weten welke items een echte toevoeging zijn aan je garderobe
   

 • lekker creatief bezig zijn met kleding

  Kom je er in je eentje niet uit.   Of je wilt snel stappen maken. Dan is de 1-op-1 Sessie iets voor jou!

  Prijs:  € 240
  ex. reiskosten


  Als je het intake formulier hieronder invult dan neem ik contact met je op om voor te bespreken en een afspraak te maken. Maar we kunnen natuurlijk ook eerste even bellen om te kijken of het iets voor jou is. Mail me dan even op: marije@thesustainablecollective.nl

  Een sessie duurt 3 uur en naderhand krijg je een mail met een samenvatting van de inzichten die we deden tijdens de sessie.  Er is elke maand ruimte voor één sessie. 

Annemarie van Voorst

 

Wat ben ik blij dat ik gekozen heb voor de 1- op - sessie met Marije! Dat was precies wat ik nodig had. De grootste winst? Dat ik weer tevreden ben met de kleding die al in de kast hangt en weer meer zelfvertrouwen heb gekregen in mijn eigen stijl. 

Al lange tijd probeer ik zo duurzaam mogelijk kleding te kopen. Dat gaf vaak ook frustratie, omdat ik niet altijd duurzame alternatieven in mijn eigen stijl kon vinden. Dat zorgde voor veel miskopen, en zo nu en dan gooide ik mijn principes overboord om toch de kleding te kopen die ik graag wilde. Het resultaat was eigenlijk dat ik nooit tevreden was over mijn kleding. Dat moest stoppen, vond ik.

 

Via social media kwam ik bij Marije van Sustainable Collective terecht, en dat sprak mij meteen aan! Oprecht, eerlijk, en nuchter over de zoektocht naar een duurzame levensstijl met een dosis humor en creativiteit. Toen ik zag dat zij ook individueel kledingadvies gaf maakte mijn hart een sprongetje! Het was best een investering, maar voor mij was het dat meer dan waard.

 

Marije's werkwijze is professioneel en tegelijkertijd persoonlijk. De voorbereiding gebeurde aan hand van een moodboard en een vragenlijst, wat mijzelf ook hielp om duidelijk te krijgen wat ik graag zou willen. Wat ik heel fijn vond aan de sessie thuis was dat Marije zowel naar stijl, kleur als pasvorm keek. En belangrijker nog, met een creatieve en duurzame blik. Hierdoor bleek ik veel meer passende items in mijn kast te hebben dan ik dacht. Soms door alleen maar een mouwtje om te rollen of een blouse net anders te dragen, of door een nieuwe combinatie te maken.

 

Marije gaf eerlijk advies over een paar kledingsstukken die niet goed bij mij pasten. We kwamen samen uit op een lijstje met items die nog een mooie aanvulling zouden kunnen vormen voor mijn kledingkast. Ze dacht met mij mee hoe ik die zou kunnen vinden, tweedehands of via duurzame merken. Na de sessie kreeg ik daarvan een mooi verslag toegestuurd, met een beschrijving van mijn stijl, tips om outfits samen te stellen, tips voor tweedehands schoppen en duurzame merken. Sindsdien sta ik elke dag met plezier voor mijn kledingkast, trek ik nieuwe combinaties aan en heb ik plezier gevonden in het tweedehands shoppen! Voor mij is dit de stimulans die ik nodig had om mijn kleding verder te verduurzamen!


Viviane Bertrams

Ik vond onze sessie super inspirerend en leuk! Het voelt nu alsof ik veel beter weet wat mijn stijl is en dat mijn uitstraling/image klopt met mijn kledingstijl.

 

Het heeft me echt anders doen denken over de aanschaf van kleding en het opnieuw uitvinden van mijn eigen garderobe. Waarom zou je weer iets kopen als je kast al vol hangt met leuke items? Het heeft me dat zetje gegeven om voorlopig een koopstop in te lassen en niet in de verleiding te komen om weer iets nieuws te kopen. 
 

De sessie heeft me ook een boost gegeven om zelf weer een frisse blik te krijgen op mijn garderobe en de combinatie mogelijkheden ervan. Vooral de inzichten welke kledingstukken en combinaties ervan goed werken helpen mij om zelf weer nieuwe combinaties te maken. 
Bedankt voor je hulp en inzichten!

Anette Hendriksen

In mijn eentje was ik er niet toe gekomen om zoveel weg te doen. Terwijl het wel duidelijk is wat mijn kleurenkaart “zegt”! Er komt toch ongemerkt (?) weer e.e.a. je kast in (alsof ik er zelf niet bij ben) en…. jouw hulp over wat mij goed staat, (afkleed), is heel helpend geweest om ingrijpend veel dingen de kast uit te doen. Ik liet ze hangen of liggen, en wist best dat ik me er niet fijn in voelde. Nu jij me zo goed hiep en aangaf wat ik wel moet dragen, kon ik er zo afstand van doen.  We deden ook hele mooie en bijna nieuwe dingen weg, maar ik weet nu waarom en dat helpt mij ook in de toekomst. Ik kan gerichter kleding kopen, aanpakken of naaien. Dat voelt goed, het voelt als “meer grip hebben op” en daar wil ik je voor bedanken. Ik bedank je ook voor je helpende positieve opmerkingen over lichaamsbouw. Ik hoor je nog steeds zeggen: “mijn moeder zou blij geweest zijn met billen” en ook dat ik mijn slanke taille mag laten zien en op die plaats geen extra’s (vervelende rolletjes) heb. Sjonge ja, ik mag wel eens iets blijer met m’n lijf zijn!

 

Het was plezierig en ontspannen om dit met jou te doen. Op een heel natuurlijke manier, niet confronterend maar helpend. Dat doe je heel goed, en dat gaat “als vanzelf” lijkt het. Het is een mooie talent om zo met de ander om te gaan. Ik voelde mij op m’n gemak bij je. De (kleine) opdrachten die je me van te voren gaf, maken ook dat je op zoek bent naar de eigen stijl van je klant. Dat is heerlijk, weldadig en krachtig tegelijk.

  

Nu de kast “meer klopt” merk ik dat ik ook  ineens makkelijker schoenen en jassen wegdoe. In eens weet ik: ik draag het niet, er is dus een reden, het is vast niet meer leuk/mooi of fijn genoeg.

En dat gaat met mijn sjaals (hoeveel zou ik er hebben?) ook nog gebeuren, het begin is al gemaakt!

 

Heel hartelijk bedankt Marije! Iedereen die jouw uitnodigt zal daar direct en heel lang plezier aan beleven!
 

Ik ben blij dat je geweest bent!

BEDRIJF: THE SUSTAINABLE COLLECTIVE

EIGENAAR: MARIJE DOUMATEL: 0646014565

MAIL: MARIJE@THESUSTAINABLECOLLECTIVE.NL

 


BTW: NL001432109B64

KVK: 63723697

Wil je snel en makkelijk stappen zetten naar een duurzame levenstijl?