DAG 1

Kleding is fantastisch. Het is bij uitstek het middel om te laten zien waar jij voor staat. Maar de industrie sucks. Het is funest voor de planeet en de makers worden uitgebuit. Deze eerste dag ga je een audit doen van je kast. 

Hoe tevreden ben jij met wat er in hangt en ligt?
 

DAG 2

Dinsdag ga je een start maken om  jouw stijl in kaart te brengen. Kleding doet zo veel met je. In een outfit die niet helemaal bij je past, kun je je heel onzeker voelen of gefrustreerd. Maar in een set die wel bij jou past, voel jij je top!

DAG 3

Op woensdag kijk je verder dan jouw kast . Wat vindt je nog meer mooi? Wat past bij je en wat je wil uitstralen? Je doet inspiratie op om nog meer er combinaties te maken in jouw stijl. 

DAG 4

Donderdag is super concreet. Je krijg je tips waar je mooie duurzame en tweedehands items kunt vinden.  En je kunt ook jouw adresjes delen. Zo maken we samen een inspirerende lijst. 

DAG 5

Op deze laatste dag maak je kans om nog verder de diepte in te gaan en je kast te verduurzamen. Je kunt namelijk een kaartje winnen voor jezelf en een vriendin voor de cursus

@deduurzame-kledingkast

Doe mee met de challenge!

Volg mij op Instagram en schrijf je in voor de #duurzamekledingkastchallenge van 20 tot en met 25 mei!

De kledingindustrie is vervuilend en buit mensen uit en daar wil je niet aan meedoen. Maar kleding is ook gewoon leuk. En heel persoonlijk. Je laat er mee zien wie je bent. In een toffe outfit kun jij de wereld aan. Dus what to do!?

Ik laat zien dat het gewoon allebei kan. 
Vijf dagen lang krijg je elke dag tips en trics in je inbox en via Instagram voor het verduurzamen van je kast op een laagdrempelige, leuke en inspirerende manier. 

Yes, ik schrijf me nu in!

BEDRIJF: THE SUSTAINABLE COLLECTIVE

EIGENAAR: MARIJE DOUMATEL: 0646014565

MAIL: MARIJE@THESUSTAINABLECOLLECTIVE.NL

 


BTW: NL001432109B64

KVK: 63723697

Wil je snel en makkelijk stappen zetten naar een duurzame levenstijl?